Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velikost penisu

 Velikost penisu je pro muže často velice podstatná. Muži mají pocit, že podle penisu se poměřuje jejich mužství. Jaká je tedy správná míra a jak se vlastně velikost penisu měří.

S metodikou měření penisu přišel americký vědec Alfred Kinsey. Ten provedl první rozsáhlý výzkum a stanovil metodu měření. Délka se měří pomocí krejčovského metru přiložením ke kořenu penisu na horní břišní straně. Podle jeho průzkumů má 70% mužů penis dlouhý od 14 od 16,5 cm. Nejčastější hodnotou je 15,5 cm.
Obdobný průzkum v Německu zjistil o něco nižší a přesto velice podobné hodnoty. Průměrná délka penisu v Německu je 14,48 cm.

Mnohem více než délka, je důležitý obvod nebo průměr penisu. Obvod se měří opět krejčovským metrem podobně jako obvod pasu. Metr obtočte kolem penisu přibližně v polovině. Průměrný obvod penisu mužů v Německu je 12,4 cm. To odpovídá průměru cca 4 cm. Podle průzkumů Dr. Kinseye má třetina mužů obvod penisu pod 11 cm, třetina mezi 11 a 12 cm a poslední třetina nad 12 cm.

Pokud je muž s velikostí svého penisu nespokojen, má možnost operativního zvětšení. I když je to podle sexuologů spíše psychologický problém, mnoho mužů je ochotno za operaci dát až statisíce korun. Operace se provádí povytahováním erekčních tělísek z těla. Lze tak docílit zvětšení o jeden až dva centimetry. Existuje i možnost použít mechanický přípravek na povytahování.

 

                                                         A JAK JSTE NA TOM VY?????

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: No jo chtěl bych to vidět

(vlastaplihal, 22. 3. 2013 21:18)

je mi 12 a měří v klidu 3,5cm a když mi stojí tak 8cm

(David, 1. 1. 2013 19:17)

Mě bude 15 a mám 8 a v erekci 17. ;)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6